Medewerkers


ir C.W.A.M. Klavers

De heer Klavers is in 1983 als elektrotechnisch ingenieur afgestudeerd aan de TU Eindhoven. Hij heeft eerst op het interne octrooibureau van Philips gewerkt, daarna bij Octrooibureau Zuid, en is in 1993 overgestapt naar het advocatenkantoor Trenité van Doorne in Amsterdam, in die tijd een groot advocatenkantoor met onder meer een brede intellectueel eigendomspraktijk. In 1996 begon de heer Klavers voor zichzelf.

Hij is Nederlands en Europees octrooigemachtigde en heeft ruime ervaring in alle aspecten van octrooien, zoals de verleningprocedures, advisering over aanvraag en handhaving, tot aan rechtszaken toe. De onderwerpen van zijn expertise zijn gevarieerd en liggen vooral op de gebieden van elektrotechniek en werktuigbouwkunde.

Daarnaast heeft hij ervaring met het opstellen van licentiecontracten en het begeleiden van de bijbehorende onderhandelingen. Ook over merken en modellen adviseert hij en begeleidt hij registratieprocedures.

Bij het adviseren neemt hij ruim de tijd om naar de klant te luisteren en diens belangen te begrijpen. Geduld en meedenken, zowel met de juridische als meer zakelijke aspecten, karakteriseren zijn werk.

Zijn tweede baan is een golfbaan.

Lidmaatschappen: LES, EPI.

Email: info@octrooibureauklavers.nl


mw. M.J. Klavers-Jansen

Algemeen directeur.

Zorgt tevens voor de administratieve zaken en is een extra waarborg dat er nooit een termijn wordt gemist.

Daarnaast tekent en schildert ze in haar vrije tijd.

Email: marie-jose@octrooibureauklavers.nl